Horeca

Narrowcasting binnen de vrije tijd en horeca industrie

Tevreden gasten? Je kunt er geen genoeg van krijgen!

De deur openhouden. Een jas aannemen. In de vrijetijds- en horecabranche zijn het de kleine dingen die het verschil maken. Ze zijn vaak de reden waarom klanten graag bij je terugkomen. Wil je meer tevreden klanten? Investeer in narrowcasting. Want met narrowcasting engage je met je publiek en voorzie je je gasten van belangrijke informatie. Easyscreen.tv biedt je alle tools om narrowcasting een succes te maken in de vrijetijds- en horecabranche. Van wegwijzer tot menubord en van meeting planner tot dynamisch informatiescherm. Wij hebben de spullen waarmee je gasten volledig in de watten legt.

Klantverhalen

Foodmaster

‘Bewegend beeld spreekt onze doelgroep aan. Door narrowcasting met Easyscreen.tv trekken we de aandacht van onze gasten. De gasten van Foodmaster hoeven zich niet te vervelen als zij even wachten op hun bestelling. Naast heel veel aanbiedingen en maandacties zijn nieuws, sport en entertainment vaste onderdelen van Foodmaster TV. Een live feed zorgt voor een continue stroom van actualiteiten via nu.nl en sportnieuws via Voetbal International. Foodmaster TV heeft een professionele uitstraling en draagt bij aan extra omzet.’

Lees verder
Foodmaster

Bij jou gaan ze het beleven

Live TV

Loop nooit meer omzet mis tijdens een WK, de F1 of de Olympische Spelen. De mooiste sportmomenten zien ze vanaf nu gewoon bij jou op de zaak. Live TV is uiterst betaalbaar en  makkelijk in gebruik. Schakel soepel en snel tussen je eigen content en die van populaire zenders. Met de functie schermindeling voorzie je live action van je eigen persoonlijke boodschap!

Lees meer over Live TV
livetv
landschap of portrait

Laat zien wat er speelt

Film- en theateragenda

Trakteer je publiek op de actuele uit-agenda. Vanaf nu zien ze bij jou wat er allemaal te beleven is in de regio. Dankzij een directe koppeling met de nationale bioscoop en theateragenda is jouw info altijd up-to-date.

Bekijk al onze features

Laat de bezoekers maar komen

Zwembad temperatuur

Met onze Celsius koppeling vertel je op de graad nauwkeurig hoe warm het water van je zwembad is.

Bekijk al onze features
Zwembad temperatuur
Social Media TV

Social op je schermen? Duimpje in de lucht!

Social Media TV

Door het tonen van de content van jouw social mediakanalen inspireer je je bezoekers. Om je te volgen, te liken, te sharen of een vette duim omhoog te geven. Creëer oprechte fans en geef ze een reden om terug te komen!

Lees meer over Social Media TV

Nooit meer saaie wachttijden

Nieuws en entertainment

De minuten vliegen voorbij dankzij onze wachtverzachters. Een uitgewogen mix van items die je zelf eenvoudig op je playlist zet. Kies uit actuele zenders, lokaal nieuws en trending topics.

Bekijk al onze features
Vrije tijd en horeca
meetingtv

Juiste kamer. Juiste tijd. Juiste mensen. Easy.

Meeting TV

Maak direct korte metten met dubbel geboekte vergaderzalen, onoverzichtelijke vergaderschema’s of verdwaalde gasten. Met Meeting TV heb je opeens alles weer onder controle. Koppel agenda’s aan vergaderzalen en verras gasten met een persoonlijk welkomstwoord. Meeting TV doet het.

Lees meer over Meeting TV

Direct een gratis demo-account

Ontdek hoe makkelijk het is

Met een demo-account kun je direct zien hoe simpel het is om een programma samen te stellen.

  • Volledige toegang tot ons platform
  • Maak gebruik van live-widgets
  • Upload eigen media
  • Maak playlists
  • Creëer flitsende fragmenten met tientallen templates
  • Koppel social media
  • Maak gebruik van stockfoto’s en video’s
  • Gegarandeerd succes met Easyscreen.tv

templates en social media icons

Probeer nu gratis

Je ontvangt meteen de login gegevens van jouw demo account in je mailbox en krijgt direct toegang tot alle mogelijkheden van Easyscreen.tv.

Hulp nodig? Bel: 020-754 86 86