Sport

Narrowcasting binnen de sport en fitness industrie

Krachtvoer voor kampioenen

Schermen en Smart TV’s zijn niet meer weg te denken in sportscholen en fitnesscentra. Logisch, want de mobiele telefoons van je klanten gaan uit of op Spotify zodra er serieus gesport moet worden. Alle aandacht is op jou. Wil je klanten lekker laten zweten? Trakteer ze op een sportieve dosis narrowcasting van Easyscreen.tv. Met gebruiksvriendelijke tools waarmee je je eigen programma samenstelt maak je content voor elk gewenst moment. Creëer een band met je publiek en vertel ze alles over je groepslessen, acties, openingstijden het allerlaatste nieuws en top entertainment. Tip: verkoop je schermruimte aan collega-ondernemers uit de buurt. Zo maak je je narrowcasting extra voordelig!

Klantverhalen

 

Zwembad 3 essen

Drie Essen

Veelzijdige zwembaden

“Het grootste voordeel van Easyscreen.tv? Dat je klanten op een korte, directe en aansprekende manier kunt informeren over belangrijke dingen zoals lestijden en afzwemdata.”

Lees verder

 

 

sportlink

Sportlink

Club.TV, waar techniek en design samenkomt voor de meest dynamische content

“We besloten met Easyscreen.tv het partnership aan te gaan omdat hun narrowcasting platform precies die kenmerken omvatten waar we naar op zoek waren: professioneel en gebruiksvriendelijk én de mogelijkheid aanpassingen te doen die wij wensten.”

Lees verder

Bij jou gaan ze het beleven

Live TV

Loop nooit meer omzet mis tijdens een WK, de F1 of de Olympische Spelen. De mooiste sportmomenten zien ze vanaf nu gewoon bij jou op de zaak. Live TV is uiterst betaalbaar en  makkelijk in gebruik. Schakel soepel en snel tussen je eigen content en die van populaire zenders. Met de functie schermindeling voorzie je live action van je eigen persoonlijke boodschap!

Lees meer over Live TV
livetv
Zwembad temperatuur

Laat de bezoekers maar komen

Zwembad temperatuur

Met onze Celsius koppeling vertel je op de graad nauwkeurig hoe warm het water van je zwembad is.

Bekijk al onze features

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Sportnieuws

Met onze handige koppelingen tover je alle actuele nieuws met betrekking tot sport op meerdere schermen tegelijk. Kies uit onze bibliotheek barstensvol vol lokaal, nationaal en internationaal sportnieuws. Voor bijzondere sportevenementen hebben wij handige widgets ontwikkeld.

Bekijk al onze widgets
Sportnieuws
Vrije tijd en horeca

Entertain je bezoekers tijdens het sporten

Entertainment

Easyscreen.tv biedt verschillende video magazines die speciaal zijn gemaakt voor jouw doelgroep. Kies uit sport, muziek, games, health, fashion of het populaire Zapservice dat de trending topics van YouTube belicht. Of kies voor Quest Braintainment dat korte, vaak grappige animatievideo’s en tests toont. Daarnaast is er ook een uitgebreide nieuwsbibliotheek met nationaal en internationaal entertainment nieuws.

Bekijk al onze widgets

Direct een gratis demo-account

Ontdek hoe makkelijk het is

Met een demo-account kun je direct zien hoe simpel het is om een programma samen te stellen.

  • Volledige toegang tot ons platform
  • Maak gebruik van live-widgets
  • Upload eigen media
  • Maak playlists
  • Creëer flitsende fragmenten met tientallen templates
  • Koppel social media
  • Maak gebruik van stockfoto’s en video’s
  • Gegarandeerd succes met Easyscreen.tv

templates en social media icons

Probeer nu gratis

Je ontvangt meteen de login gegevens van jouw demo account in je mailbox en krijgt direct toegang tot alle mogelijkheden van Easyscreen.tv.

Hulp nodig? Bel: 020-754 86 86