kind staatvoor een groot led scherm

Onze ambitie:
'ontwikkel de meest flexibele en gebruiksvriendelijke narrowcasting software'

Jaren geleden zijn we begonnen met het ontwikkelen van easyscreen, vanuit 3 merkbeloftes:
Easy, Fun and the WOW effect! 
  • Het moet Fun zijn om mee te werken
  • Easy to understand
  • En het moet het WOW effect hebben op het scherm!
Easyscreen is de meest flexibele en gebruiksvriendelijke narrowcasting software die er is, met de meeste features, integraties en mogelijkheden.
Dat komt omdat het ontwikkeld is door Notice Branded Media; wij verzorgen al sinds 1999 narrowcasting voor duizenden merken en bedrijven met uiteenlopende doelstellingen en wensen. 

 

Wil je meer weten over het bedrijf achter easyscreen, ga dan naar noticebrandedmedia.com 
noticebrandedmedia.com

De meeste mogelijkheden

Met easyscreen maak je zelf inspirerende content en stel je slimme programma’s samen. De software werkt logisch en gebruiksvriendelijk voor beginnende gebruikers en is krachtig genoeg om complexe programma’s te beheren over meerdere locaties. Er kunnen koppelingen gemaakt worden zodat content automatisch update. En vanuit een rijk gevulde bibliotheek kunnen programma’s worden aangevuld met leuke en nieuwswaardige informatie.

Bekijk alle features

templates op een rij
rij mannen en vrouwen naast elkaar

Altijd in ontwikkeling

We hebben een groot en toegewijd team dat de software continu ontwikkeld. Zo draait het bijvoorbeeld ‘native’ op de nieuwste schermen van Samsung, en dat scheelt weer in de kosten omdat je geen extra mediaspeler nodig hebt. En we maken onze software elke dag nog beter en slimmer zodat je ook in de toekomst werkt met de beste software.

Lees meer

Easyscreen

Easyscreen heeft veel tevreden gebruikers. Dit zijn er een paar:

groenteman
Bas de Groenteman

Een groentezaak met easyscreen

‘We zijn erg tevreden over de prijs/kwaliteitverhouding van easyscreen. De updates met extra informatie over producten en aanbiedingen zijn online in een paar klikken uitgevoerd. Vooral het bewegende beeld is een verrijking vergeleken met de foldertjes die we altijd printen.

Lees verder
Toyota
Toyota Nederland

116 dealers en 20 servicepunten met easyscreen

‘Wij gebruiken easyscreen bij 116 dealers en 20 servicepunten van Toyota Nederland. Bij alle verkoop- en servicepunten speelt een After Sales Programma bij de servicebalie. Dealers met showroom vertonen in hun koffiehoek ook het door Notice ontwikkelde Toyota TV.

Lees verder
Hudson's Bay
Hudson’s Bay

Hudson’s Bay kiest voor interactief entertainment

We zochten toegankelijk en verantwoord entertainment in de Kids Playzone van onze tien nieuwe warenhuizen. Een innovatieve, op maat gemaakte totaaloplossing die bovendien schaalbaar is.

Lees verder

Easyscreen

Een product van Notice Branded Media

Wij verzorgen al jarenlang narrowcasting oplossingen voor grote merken nationaal en internationaal. Met de ervaring die we daarmee hebben opgebouwd hebben we dit platform ontwikkeld. Onze 3 labs, gespecialiseerd in tech, content en design, zijn samengekomen om deze software gebruiksvriendelijk, intelligent en aantrekkelijk te maken.

Lees meer over Notice

Nieuwsgierig geworden?

Wil je nog meer weten of het gewoon zelf uitproberen? Dat kan.

Neem contact met ons op