Narrowcasting in het onderwijs

Onderwijs

Zo hou je ze bij de les

Onderwijs is informatie delen. Narrowcasting is dan ook het perfecte middel om grote groepen scholieren, studenten, ouders, bezoekers en docenten te betrekken bij de dagelijkse gang van zaken op school of universiteit.

Informatievoorziening via narrowcasting zorgt ervoor dat je grote groepen bereikt met relevante informatie over lesroosters, lokaalbezetting en evenementen. Met slechts een paar schermen op strategische plekken creëer je een enorm bereik.

Easyscreen biedt je werkelijk alle tools om je communicatie op orde te krijgen. Via een gebruiksvriendelijk platform waarmee je gemakkelijk je eigen narrowcasting programma samenstelt. Van wegwijzer tot meeting planner en van OV reisinfo tot social media.

Kortom, Easyscreen biedt onderwijsinstellingen de tools om succesvol te zijn met narrowcasting.

Altijd de actuele rooster

Lesrooster

Roosterwijziging? Docent ziek? Vanaf nu communiceer je deze informatie op meerdere schermen. Koppel het lesrooster aan het Easyscreen narrowcasting systeem de techniek doet de rest.

Makkelijker kunnen wij het niet maken

QuickEdit

Veranderingen van het lesrooster? Een belangrijke mededeling? Dankzij de unieke QuickEdit functie pas je de informatie eenvoudig aan via de PC of smartphone.
Zonder inlog. Zonder gedoe.

Speciaal voor de onderwijs

Fresh Templates

Speciaal voor het onderwijs hebben wij kant en klare template ontwikkeld. Kies uit mededelingen, slideshows, RSS feed of een tickertape-template.

Nooit meer een verjaardag vergeten!

Verjaardagswidget

Met onze verjaardagswidget kun je niet meer stuk bij studenten en docenten. Met Easyscreen zet je ze automatisch in het zonnetje met een felicitatieboodschap op de schermen!

Direct een gratis demo-account

Ontdek hoe makkelijk het is

Met een demo-account kun je direct zien hoe simpel het is om een programma samen te stellen.

  • Volledige toegang tot ons platform
  • Maak gebruik van live-widgets
  • Upload eigen media
  • Maak playlists
  • Creëer flitsende fragmenten met tientallen templates
  • Koppel social media
  • Maak gebruik van stockfoto’s en video’s
  • Gegarandeerd succes met Easyscreen

templates en social media icons

Probeer nu gratis

Je ontvangt meteen de login gegevens van jouw demo account in je mailbox en krijgt direct toegang tot alle mogelijkheden van Easyscreen.


of
Hulp nodig? Bel: 020-754 86 86

Juiste kamer. Juiste tijd. Juiste mensen. Easy.

Meeting TV

Nooit meer gedoe over de bezetting van vergaderruimtes. Meeting TV zorgt er namelijk voor dat iedereen in één oogopslag ziet waar ze moeten zijn. Met Meeting TV van Easyscreen koppel je de centrale agenda aan de verschillende vergaderruimtes en lokalen. Zo voorkom je dubbel geboekte ruimtes en verdwaalde gasten binnen het gebouw.

Social op je schermen? Duimpje in de lucht!

Social Media TV

Geef social media een vaste plek in narrowcasting. Gebruik actuele content als nieuws op de verschillende schermen. Laat zien op welke social kanalen je te vinden bent. Zo blijf je ook na schooltijd aangesloten met je publiek.

Leid je bezoekers in de juiste richting en verbeter hun bezoekerservaring

Wayfinding TV

Een prettige schoolomgeving start bij binnenkomst. Met Wayfinding TV zet je narrowcasting in als dynamische bewegwijzering binnen het gebouw. Het levert een belangrijke bijdrage aan een soepele verplaatsing van grote groepen bezoekers.

Nooit meer je bus of trein missen

OV vertrektijden

Vergroot het gemak en verkort de wachttijden voor docenten en studenten. Deze handige widget laat de OV aankomst en vertrektijden van en naar de betreffende locatie laat zien.

Klaar voor de toekomst

Narrowcasting in het onderwijs

Met Easyscreen ben je klaar voor de toekomst. Wij zijn namelijk continu bezig met nieuwe, handige koppelingen. Zo zijn wij momenteel druk bezig Magister en ParnasSys te koppelen aan ons narrowcasting systeem.

Neem contact op voor meer informatie