Narrowcasting for Local Heroes

software applicatie stappen fragment maken

Geen technische kennis nodig

Eigen fragmenten met nieuws, aanbiedingen, foto’s en filmpjes maak je heel eenvoudig met behulp van templates (sjablonen). Je kunt hiervoor een eigen ontwerp aanmaken, een bestaand template aanpassen of een ontwerp op maat bestellen bij easyscreen. Alle fragmenten die je hebt gemaakt, worden online opgeslagen zodat je ze later eenvoudig kunt aanpassen en opnieuw kunt gebruiken.

Simpele installatie

Iedereen kan met easyscreen zelf narrowcasting programma’s maken en beheren. En daar heb je geen technische kennis of ingewikkelde software voor nodig.

Maak zelf fragmenten

Met easyscreen kun je online filmpjes maken en breng je zo jouw boodschap op je schermen. In je eigen huisstijl en op het moment dat jij dat wilt.

Maak programma’s

Plaats fragmenten in je persoonlijke playlist. Bepaal vooraf wanneer je wat uitzendt. In een handomdraai een compleet tv-programma op jouw locatie.

De meeste features

Ons easyscreen platform heeft de meeste features. Met het grootste ontwikkelteam in europa, werken we continu aan nieuwe feautures

Bekijk hier alle features, entertainment en video´s

Bekijk de 4 stappen video

Wat kan easyscreen voor jou betekenen?

Deze klanten gingen u voor

Meer klantverhalen

Bekijk hun verhalen

groenteman
Bas de Groenteman

Een groentezaak met easyscreen

‘We zijn erg tevreden over de prijs/kwaliteitverhouding van easyscreen. De updates met extra informatie over producten en aanbiedingen zijn online in een paar klikken uitgevoerd. Vooral het bewegende beeld is een verrijking vergeleken met de foldertjes die we altijd printen.

Lees verder
Toyota
Toyota Nederland

116 dealers en 20 servicepunten met easyscreen

‘Wij gebruiken easyscreen bij 116 dealers en 20 servicepunten van Toyota Nederland. Bij alle verkoop- en servicepunten speelt een After Sales Programma bij de servicebalie. Dealers met showroom vertonen in hun koffiehoek ook het door Notice ontwikkelde Toyota TV.

Lees verder
Hudson's Bay
Hudson’s Bay

Hudson’s Bay kiest voor interactief entertainment

We zochten toegankelijk en verantwoord entertainment in de Kids Playzone van onze tien nieuwe warenhuizen. Een innovatieve, op maat gemaakte totaaloplossing die bovendien schaalbaar is.

Lees verder

Eenvoudig promoties op het scherm

Houd je klanten op de hoogte van promoties en voeg dit gemakkelijk toe aan je programma met een van onze vooraf ontworpen stijlen. Heb je liever een op maat gemaakte template? Dat kan ook!

Neem nu contact met ons op
menu bord screen
stapel tijdschriften

Je eigen tv kanaal in 4 stappen

Weinig werk

Zodra je een (proef)abonnement hebt gekozen, ontvang je van ons een mediaspeler en toegangscode voor de beveiligde site van easyscreen. De mediaspeler sluit je aan op internet en op jouw beeldscherm. Je kunt daarna direct aan de slag.
Plaats fragmenten in persoonlijke afspeellijsten. Bepaal vooraf wanneer je wat uitzendt. In een handomdraai heb je een compleet tv-programma op jouw locatie.
Met verschillende dynamische templates breng je jouw boodschap snel op je schermen. Alles In jouw eigen huisstijl én op het moment dat het jou uitkomt.
Maak programma’s extra dynamisch met entertainment, actueel nieuws of vele andere interessante widgets.

Lees meer

Schedulen op tijd en/of locatie

Met easyscreen beheer je jouw programma’s online. Snel, flexibel en eenvoudig. Op een beveiligd deel van deze site maak je playlists met zelfgemaakte fragmenten en fragmenten van leveranciers, winkelformules of adverteerders. Desgewenst kun je daar extra entertainment van easyscreen aan toevoegen. Sleep de fragmenten in de gewenste volgorde naar een playlist. Op het ingeplande moment wordt het tv-programma door easyscreen naar de mediaspeler op jouw locatie gestuurd. Klaar voor uitzending!

Neem contact op voor meer informatie

agenda item
koppelingen software

Actueel programma door middel van automatische koppelingen

In ons platform maken we koppelingen met externe programma’s om alle gewenste informatie op het scherm te krijgen. Is er nog een koppeling die jij graag ziet in ons platform? Laat het ons weten en wij bouwen het voor je in.

Bekijk de koppelingen