Lees en leer hoe anderen
easyscreen gebruiken

Easyscreen

Klantverhalen

Juridisch Loket

Een geïntegreerd volgnummer systeem voor 31 vestigingen.

“Dankzij narrowcasting voorzien we onze bezoekers van informatie terwijl ze wachten op juridisch advies.”

Lees verder
Arts en Zorg

Wachttijden zelf eenvoudig aanpassen

“Wij ervaren narrowcasting met Easyscreen als makkelijk en leuk! Onze bezoekers worden op een aantrekkelijke manier geïnformeerd”

Lees verder
Cool Kunst en Cultuur

Best Cool. Narrowcasting voor meerdere theaters.

“Narrowcasting zorgt voor meer beleving en inspiratie. Onze bezoekers zien real time wat er speelt in de verschillende theaters.” Easyscreen.tv leverde Cool een compleet narrowcasting systeem van Easyscreen.tv met 18 schermen.

Lees verder
Fit For Free

Easyscreen.tv: de energie achter Fit For Free

Met Easyscreen.tv beschikt Fit for Free over een eigen narrowcasting kanaal voor meerdere sportscholen. Het systeem voorziet maar liefst 80 vestigingen in België en Nederland van premium content en lokale informatie. 

Lees verder
Crown Business Centers

Narrowcasting: de kroon op Crown Business Centers

“Meerdere locaties aansturen via één stabiel narrowcasting systeem, easyscreen zorgt ervoor dat het werkt.”. Easyscreen.tv heeft alle zeven Crown Business Centers voorzien van Easyscreen.tv.

Lees verder
groenteman
Bas de Groenteman

Een groentezaak met easyscreen

‘We zijn erg tevreden over de prijs/kwaliteitverhouding van easyscreen. De updates met extra informatie over producten en aanbiedingen zijn online in een paar klikken uitgevoerd. Vooral het bewegende beeld is een verrijking vergeleken met de foldertjes die we altijd printen.

Lees verder
Toyota
Toyota Nederland

116 dealers en 20 servicepunten met easyscreen

‘Wij gebruiken easyscreen bij 116 dealers en 20 servicepunten van Toyota Nederland. Bij alle verkoop- en servicepunten speelt een After Sales Programma bij de servicebalie. Dealers met showroom vertonen in hun koffiehoek ook het door Notice ontwikkelde Toyota TV.

Lees verder
Hudson's Bay
Hudson’s Bay

Hudson’s Bay kiest voor interactief entertainment

We zochten toegankelijk en verantwoord entertainment in de Kids Playzone van onze tien nieuwe warenhuizen. Een innovatieve, op maat gemaakte totaaloplossing die bovendien schaalbaar is.

Lees verder
Trendy Hairconcept
Trendy Hairconcept

Zes kapperszaken met easyscreen

‘Waar we voorheen posters plakten voor instore acties, gebruiken we nu easyscreen. Commercials van haarproducten geven extra sfeer aan het programma. We zijn zeer tevreden over de service, bediengemak en beschikbare templates. De installatie van easyscreen was zo eenvoudig dat ik het zelf heb kunnen doen.

Lees verder
Tumble 'n Dry
Tumble ’n Dry

Met zo’n coole tablet mag winkelen eeuwig duren

In de store hebben we voor kinderen een coole tablet met interactieve apps. Ze kijken hier filmpjes, luisteren hun favoriete muziek of kunnen spelletjes spelen.

Lees verder
Alphega apotheken
Alphega Apotheken

Geïntegreerd volgnummersysteem

Een wachtrij in de apotheek is eerder regel dan uitzondering. Om een prettige sfeer te creëren en de wachtende klant een aangenaam gevoel te geven heeft Alphega Apotheken gekozen voor narrowcasting van easyscreen. Van de 70 vestigingen maakt een groot deel van gebruik van een geïntegreerd volgnummersysteem die op het narrowcasting scherm wordt getoond.

Lees verder
Bloembollen
CNB Bloembollen

Bemiddelingsbureau

‘Mooie aanvulling op onze PR’
Bloembollenbemiddelingsbureau CNB heeft door het hele gebouw schermen hangen; bij de receptie, in het handelscentrum én in de kantine. ‘Je moet als bedrijf meegaan met de tijd. Met easyscreen is dat heel makkelijk’, vindt pr- en communicatiemedewerker Diane Gortzak van CNB

Lees verder
Albus
The Albus

Design Boutique Hotel Amsterdam

“Eén minuut achter je PC en het staat er op.”
‘Narrowcasting is een belangrijk onderdeel van onze e-commercemiddelenmix.
En daarbij speelt easyscreen een belangrijke rol.

Lees verder
Zwembad 3 essen
Drie Essen

Veelzijdige zwembaden

‘Het grootste voordeel van easyscreen? Dat je klanten op een korte, directe en aansprekende manier kunt informeren over belangrijke dingen zoals lestijden en afzwemdata.

Lees verder
Media Markt
Media Markt

Professioneel beheer LED walls

Media Markt vroeg Notice om hardware en software voor 2 verschillende LED walls in hun Nederlandse vestigingen te installeren. De bestaande LED walls waren zo verschillend, dat we de configuratie ter plaatse hebben aangepast.

Lees verder
Stichting parkhuis
Stichting Het Parkhuis

Verzorgingstehuis en brasserie met easyscreen

‘Easyscreen is voor ons een handig medium om informatie als de activiteitenkalender, vacatures, medewerkerinformatie en aanbiedingen van de brasserie te communiceren.’

Lees verder
sportlink
Sportlink – Club TV

Sportlink: “We zijn enorm blij met ClubTV en nog belangrijker, onze eindgebruikers, de sportclubs zijn razend enthousiast”.

We besloten met Notice het partnership aan te gaan omdat hun narrowcasting platform precies die kenmerken omvatten waar we naar op zoek waren: professioneel en gebruiksvriendelijk én de mogelijkheid aanpassingen te doen die wij wensten.

Lees verder
Bike Totaal
Bike Totaal

Fietsenwinkels met easyscreen

‘In onze 136 vestigingen maken we voor narrowcasting gebruik van easyscreen. Zo kunnen we vanuit het hoofdkantoor ons instore tv-programma zelf aanpassen en bijvoorbeeld landelijke of lokale campagnes toevoegen.

Lees verder
Foodmaster
Foodmaster

Cafetaria’s met easyscreen

‘Bewegend beeld spreekt onze doelgroep aan. Door narrowcasting met easyscreen trekken we de aandacht van onze gasten. De gasten van Foodmaster hoeven zich niet te vervelen als zij even wachten op hun bestelling. Naast heel veel aanbiedingen en maandacties zijn nieuws, sport en entertainment vaste onderdelen van Foodmaster TV.

Lees verder

Hier wil ik meer van weten

Direct toegang op online portal & ontvang alle downloads!

Ik wil een gratis demo