schermindeling

Wachttijd zo aangenaam mogelijk maken

Gebruik narrowcasting binnen zorg en welzijn

Als patiënten soms even moeten wachten, is het fijn als je die wachttijd zo aangenaam mogelijk maakt. Met narrowcasting informeer je al je patiënten over belangrijke onderwerpen en geef je antwoord op de meest gestelde vragen. Continue communicatie via narrowcasting schermen bespaart iedereen veel tijd en legt verbinding met de bezoeker aan jouw praktijk of zorginstelling.

Voor de zorg en welzijn branche hebben we speciale waardevolle producten ontwikkeld, die makkelijk te gebruiken zijn. In de diverse sjablonen hoef je alleen nog eigen informatie in te vullen. Daarbij voeg je nieuws als pollennieuws of video’s van NHG over gezondheidsthema’s simpel toe. Met een eigen huisstijl is narrowcasting al snel een professioneel videoprogramma.

Klantverhalen

 

Alphega apotheken

Alphega Apotheken

Geïntegreerd volgnummersysteem

“Tijdens het wachten worden klanten op een aantrekkelijke manier geïnformeerd over actuele nieuwsberichten, leuke acties en gezondheidstips. De wachttijd perceptie daalt en de duur wordt als prettiger ervaren. Daarnaast werkt narrowcasting ook privacy verhogend voor de klant die al wel aan de beurt is.”

Lees verder

 

 

Arts en Zorg

Geïntegreerd volgnummersysteem

“Wij ervaren narrowcasting met Easyscreen als makkelijk en leuk! Onze bezoekers worden op een aantrekkelijke manier geïnformeerd.” Dankzij de unieke QuickEdit functie van Easyscreen kunnen de locatieassistenten de wachttijden en berichtgeving eenvoudig zelf aanpassen.

Lees verder

template laatste nieuws

Informatie en ontspanning

Wachtruimte TV

Naast algemene bedrijfsinformatie kun je de informatie ook afwisselen met interessante video’s over bepaalde thema’s binnen zorg en welzijn, recente nieuwsberichten of video’s die juist wat ontspanning bieden. Dan lijkt de wachttijd voor de patiënten minder lang. Narrowcasting helpt bij de communicatie naar de patiënten en maakt de totale beleving van het bezoek aan de praktijk of instelling binnen zorg en welzijn prettiger.

Bekijk alle Wachtruimte TV mogelijkheden binnen zorg en welzijn

Bevorder patiënttevredenheid

Juiste informatie over wachttijden

Altijd up-to-date informatie over jouw praktijk of instelling binnen zorg en welzijn met narrowcasting. Je wilt de patiënten informeren over welke artsen aanwezig zijn en of hun afspraak eventueel uitloopt.

Via de narrowcasting schermen weten patiënten waar ze aan toe zijn en dit bevordert de patiënttevredenheid binnen de praktijk en de hele branche van zorg en welzijn. Je maakt zelf een afwisselend programma, waarin uiteraard de wachttijdinformatie altijd getoond wordt.

Met de Quick Edit functie pas je deze tijden heel eenvoudig aan, zonder in het narrowcasting systeem te hoeven inloggen.

schermindeling met wachttijden
volgnummerscherm met buienradar

Wie is de eerstvolgende?

Digitaal volgnummersysteem

Narrowcasting kan heel eenvoudig gekoppeld worden aan een digitaal volgnummersysteem. Meerdere medewerkers kunnen tegelijkertijd het volgnummersysteem aansturen door bij de balie op een knop te drukken. De patiënt ziet dan meteen wanneer hij aan de beurt is en bij welke balie hij zich kan melden.

Voor integratie met het narrowcasting systeem hebben we 3 volgnummersystemen: Comsysco, Apotheek Partners en Qmatic.

Professionele uitstraling en herkenbaarheid

Narrowcasting in eigen huisstijl

Uiteraard kun je ook deze narrowcasting opties helemaal in eigen stijl laten opmaken, die past bij de praktijk binnen zorg en welzijn. Dat zorgt voor een professionele uitstraling en herkenbaarheid bij de patiënten. Met narrowcasting krijgt jouw informatie op een dynamische manier een groot bereik bij al je patiënten.

Neem contact op voor meer informatie

template onze specialisten

Direct een gratis demo-account

Ontdek hoe makkelijk het is

Met een demo-account kun je direct zien hoe simpel het is om een programma samen te stellen.

  • Volledige toegang tot ons platform
  • Maak gebruik van live-widgets
  • Upload eigen media
  • Maak playlists
  • Creëer flitsende fragmenten met tientallen templates
  • Koppel social media
  • Maak gebruik van stockfoto’s en video’s
  • Gegarandeerd succes met easyscreen

templates en social media icons

Probeer nu gratis

Je ontvangt meteen de login gegevens van jouw demo account in je mailbox en krijgt direct toegang tot alle mogelijkheden van easyscreen.


of
Hulp nodig? Bel: 020-754 86 86