Moderne technologie, gegarandeerde stabiliteit

Hardware

De beste narrowcasting hardware

Easyscreen levert aan duizenden klanten betrouwbare digital signage players en professionele Samsung smart signage displays of narrowcasting schermen. Onze mediaplayers selecteren we uiterst zorgvuldig op robuustheid en stabiliteit, waardoor content probleemloos wordt afgespeeld. We begrijpen dat een digital signage system vooral stabiel moet zijn, gebruiksvriendelijk zonder gedoe. Voor elke plaats bieden wij een geschikt type narrowcasting scherm, indoor en outdoor signage en van large naar small smart signage displays.

Schermen

Digital signage displays

Een Samsung smart signage tv in LED geeft scherp beeld en heeft dankzij de kwaliteitsonderdelen een langere levensduur. Voor bijzondere digital signage solutions zijn Videowalls, Etalage TV en outdoor ware eye catchers. Ook kleinere schermen van bijvoorbeeld Samsung of iAdea in het productschap heeft impact.

Schermen

Professionele schermen voor alledaags gebruik

Professionele samsung led monitoren

Deze LED monitoren zijn gemaakt van hoogwaardige onderdelen die lange speeluren mogelijk maken en beschikken vaak over extra ventilatoren en andere toepassingen om alles koel te houden, zelfs al staat het scherm de hele dag aan. De LED-panels hebben vaak een levensverwachting die ruimschoots over de 50.000 branduren heen gaat. Door verbetering van de LED techniek is het beeld van zowel dichtbij als veraf heel scherp.

 

 • LED High Dynamic Range (HDR) technologie voor geoptimaliseerde beeldkwaliteit;
 • Verbeterde grayscale geeft duidelijke en gedetailleerde expressie, zelfs in lage brightness settings;
 • Temperatuur en ventilatie controle verlengen de levensduur;
 • Zeer hoge inkijkhoek;
 • 3 jaar on site garantie;
 • Toets-blokkering.
Neem contact op voor meer informatie over LED TV

Advies nodig?
Wij helpen je graag

Voor elke plaats en situatie bieden wij een geschikte oplossing voor narrowcasting.

 • Stabiliteit
 • Gebruiksvriendelijk
 • Indoor signage
 • Outdoor signage
 • Large displays
 • Small smart signage displays
 • Videowalls
 • Garantie

Van small smart display tot videowall,we adviseren graag.
Gebruiksvriendelijk zonder gedoe.

Direct contact?

Chat met ons of bel: 020-754 86 86Schermen

Videowalls

CREËER EEN GROTE VISUELE IMPACT OM INDRUK TE MAKEN OP JE PUBLIEK

Groter, beter, makkelijker
Kies voor standaard, groot en creatief. Creëer een grote video in de vorm van een muur, bloem of windmolen en leg de nadruk op je audiovisuele boodschap. Onze videowall oplossing biedt interactiviteit voor je klanten en is makkelijk te beheren. Net als al onze andere producten, zorgt Videowalls voor een veelzijdige oplossing voor je digitale AV media uitdaging. We zijn altijd op zoek naar de optimale combinatie van hardware, platform en originele content.

Voor meer informatie over Videowalls:

Neem contact op

Schermen

Outdoor TV

MET OUTDOOR TV BEREIK JE OP EEN KRACHTIGE MANIER EEN GROOT PUBLIEK.

Outdoor displays hebben een zeer hoge lichtopbrengst waardoor in elke weersomstandigheid jouw boodschap in hoge kwaliteit wordt weergegeven. Outdoor schermen kunnen op verschillende plaatsen worden gemonteerd, zoals tegen de gevel van een pand of op masten. Onze outdoor displays zijn bestendig tegen externe bronnen, zoals hitte, regen, sneeuw of stof. Het scherm kan 24/7 worden gebruikt in temperaturen variërend tussen de -30 en 50 graden door het Steady Cooling systeem. Elk gewenste boodschap kan worden vertoont op deze indrukwekkende displays. Denk hierbij aan video’s, animaties, commercials en banners.

 

Voor meer informatie over Outdoor TV:

Neem contact op

Schermen

Etalage TV

DE AANTREKKINGSKRACHT VAN BEWEGEND BEELD

Etalage TV zorgt ervoor dat de aandacht van passanten naar uw winkel wordt getrokken. En dat ze uw winkel binnenstappen om verleid te worden en als tevreden klant weer naar buiten gaan. Etalage TV faciliteert narrowcasting die bij uitstek geschikt is voor retailers.

Eén ding is zeker: bewegend beeld heeft een hogere attentiewaarde dan stilstaand. Actie op de schermen zorgt dat voorbijgangers onbewust hun ogen wenden tot uw etalage. Sfeervolle video’s, pakkende advertenties of opvallende nieuwsitems vragen om aandacht en werken drempelverlagend.

Nieuwe ontwikkelingen zoals touchfolie zorgen dat u via uw etalage geïnteresseerden op een futuristische manier op hun wenken kunt bedienen. Zo kunt u uw website, webshop of database met productaanbod via het raam interactief ontsluiten. Een aanraaketalage leent zich ook prima voor registratie voor acties, wedstrijden of het verzamelen van nuttige informatie van potentiële nieuwe klanten.

 

Voor meer informatie over Etalage TV: 

Neem contact op

Schermen

Small displays

ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN OM JE PRODUCTEN TE PROMOTEN

Narrowcasting is niet alleen inzetbaar voor schermen met gangbare formaten zoals 32”, 40” of soms wel 80” schermen. Juist ook de kleinere displays, zoals 10” of 22” schermen, zijn uitstekend geschikt voor specifieke content. Denk hierbij aan bijvoorbeeld schap schermen van 10” met content over een specifiek product of zet het in als digitaal schapkaartje.

Wil je een casing om een scherm voor bijvoorbeeld een leuke kidscorner? Ook hiervoor komen juist de kleinere schermen goed van pas.

Voor meer informatie over Small displays: 

Neem contact op

Mediaspelers

Digital signage players

Easyscreen is geïntegreerd met stabiele en betrouwbare digital signage players. Daarbij draait easyscreen narrowcasting platform ook op de allernieuwste Samsung SOC, Samsung Tizen. Deze Samsung’s System On Chip (Samsung SOC) oplossing is een combinatie van een innovatief, professioneel Samsung smart signage display met een Samsung smart signage platform ineen. Net als de andere kwalitatieve players is deze stabiel, betrouwbaar en heeft een snelle laadtijd.

Mediaspelers

Easyscreen draait nu ook op Samsung Tizen

Onze narrowcasting oplossing met de meeste features is vanaf nu geïntegreerd met Samsung’s meest innovatieve en krachtige nieuwe scherm met ingebouwde mediaspeler, Tizen.

Als een van de pioniers maken we in samenwerking met Samsung 1 geïntegreerde, krachtige oplossing: een combinatie van onze rijke narrowcasting software met uitgebreide features en mogelijkheden voor elk segment met de krachtige professionele displays van Samsung. Tizen is de 4e generatie van Samsung’s System On Chip (SOC) en overtreft de verwachtingen met:

 • een snelle laadtijd
 • een stabieler en sterkere performance
 • drie keer de animatie prestatie ten opzichte van eerdere modellen
 • HTML5 animatie ondersteuning

Voor meer informatie over Tizen: 

Neem contact op

Mediaspelers

Heb je al een scherm? Kies dan voor onze HTML5 HD mediaspeler

De techniek achter ons product komt voort uit een naadloze samenwerking tussen hardware en software. Kies voor de HTML5 HD mediaspeler om optimaal gebruik te maken van de kracht van de software. De mediaspeler is speciaal ontworpen voor narrowcasting, maakt geen gebruik van PC-technologie en bevat geen bewegende delen. Hierdoor is hij stabiel en betrouwbaar.

 

De mediaspeler is Full HD 1080 en heeft diverse standaard uitgangen, waaronder HDMI. De speler is uiterst handzaam waardoor deze eenvoudig overal geplaatst kan worden. De speler wordt aangestuurd via het internet; via de kabel of draadloos.

 • Bestuurbaar via internet;
 • Robuust en betrouwbaar 400.000 uur in MTBF (mean-time before failure);
 • Speciaal ontworpen voor narrowcasting;
 • Brede software opties dankzij SMIL (synchronized multimedia integration language);
 • Talloze applicatiemogelijkheden dankzij HTML5 ondersteuning;
 • 1080p Full HD-video/stills;
 • Automatische herkenning van WiFi-netwerken;
 • Support voor authenticatie en encryptie (WEP, WPA, WPA-2);
 • De speler kan meerdere schermen tegelijkertijd aansturen.
Notice werkt al meer dan tien jaar naar volle tevredenheid samen met IAdea. Inmiddels hebben we samen duizenden spelers geïnstalleerd. Bovendien hebben we onlangs een distributieovereenkomst voor de hele Benelux afgesloten. 
Wij kopen de hardware direct in bij de fabrikant tegen gunstige condities. Zo houden we de kosten zo laag mogelijk voor onze klanten.

 

Voor meer informatie over de HTML5 HD mediaspeler: 
Neem contact op