Moderne narrowcasting hardware, gegarandeerde stabiliteit

Hardware

De beste narrowcasting hardware

Easyscreen levert aan duizenden klanten betrouwbare digital signage players en professionele Samsung smart signage displays of narrowcasting schermen. Onze mediaplayers selecteren we uiterst zorgvuldig op robuustheid en stabiliteit, waardoor content probleemloos wordt afgespeeld. We begrijpen dat een digital signage system vooral stabiel moet zijn, gebruiksvriendelijk zonder gedoe. Voor elke plaats bieden wij een geschikt type narrowcasting scherm, indoor en outdoor signage en van large naar small smart signage displays.

Narrowcasting scherm

Schermen

Digital signage displays

Een Samsung smart signage tv in LED geeft scherp beeld en heeft dankzij de kwaliteitsonderdelen een langere levensduur. Voor bijzondere digital signage solutions zijn Videowalls, Etalage TV en outdoor ware eye catchers. Ook kleinere schermen van bijvoorbeeld Samsung of iAdea in het productschap heeft impact.

Schermen

Professionele schermen voor alledaags gebruik

Professionele samsung led monitoren

Deze LED monitoren zijn gemaakt van hoogwaardige onderdelen die lange speeluren mogelijk maken en beschikken vaak over extra ventilatoren en andere toepassingen om alles koel te houden, zelfs al staat het scherm de hele dag aan. De LED-panels hebben vaak een levensverwachting die ruimschoots over de 50.000 branduren heen gaat. Door verbetering van de LED techniek is het beeld van zowel dichtbij als veraf heel scherp.

 

 • LED High Dynamic Range (HDR) technologie voor geoptimaliseerde beeldkwaliteit;
 • Verbeterde grayscale geeft duidelijke en gedetailleerde expressie, zelfs in lage brightness settings;
 • Temperatuur en ventilatie controle verlengen de levensduur;
 • Zeer hoge inkijkhoek;
 • 3 jaar on site garantie;
 • Toets-blokkering.

Neem contact op voor meer informatie

LED monitoren

Advies nodig?
Wij helpen je graag

Voor elke plaats en situatie bieden wij een geschikte oplossing voor narrowcasting.

 • Stabiliteit
 • Gebruiksvriendelijk
 • Indoor signage
 • Outdoor signage
 • Large displays
 • Small smart signage displays
 • Videowalls
 • Garantie

Van small smart display tot videowall,we adviseren graag.
Gebruiksvriendelijk zonder gedoe.

Direct contact?

Chat met ons of bel: 020-754 86 86Videowall narrowcasting

Schermen

Videowalls

CREËER EEN GROTE VISUELE IMPACT OM INDRUK TE MAKEN OP JE PUBLIEK

Groter, beter, makkelijker
Kies voor standaard, groot en creatief. Creëer een grote video in de vorm van een muur, bloem of windmolen en leg de nadruk op je audiovisuele boodschap. Onze videowall oplossing biedt interactiviteit voor je klanten en is makkelijk te beheren. Net als al onze andere producten, zorgt Videowalls voor een veelzijdige oplossing voor je digitale AV media uitdaging. We zijn altijd op zoek naar de optimale combinatie van hardware, platform en originele content.

Voor meer informatie over Videowalls:
Neem contact op voor meer informatie

Schermen

Outdoor TV

MET OUTDOOR TV BEREIK JE OP EEN KRACHTIGE MANIER EEN GROOT PUBLIEK.

Outdoor displays hebben een zeer hoge lichtopbrengst waardoor in elke weersomstandigheid jouw boodschap in hoge kwaliteit wordt weergegeven. Outdoor schermen kunnen op verschillende plaatsen worden gemonteerd, zoals tegen de gevel van een pand of op masten. Onze outdoor displays zijn bestendig tegen externe bronnen, zoals hitte, regen, sneeuw of stof. Het scherm kan 24/7 worden gebruikt in temperaturen variërend tussen de -30 en 50 graden door het Steady Cooling systeem. Elk gewenste boodschap kan worden vertoont op deze indrukwekkende displays. Denk hierbij aan video’s, animaties, commercials en banners.

 

Voor meer informatie over Outdoor TV:
Neem contact op voor meer informatie

Etalage scherm

Schermen

Etalage TV

DE AANTREKKINGSKRACHT VAN BEWEGEND BEELD

Etalage TV zorgt ervoor dat de aandacht van passanten naar uw winkel wordt getrokken. En dat ze uw winkel binnenstappen om verleid te worden en als tevreden klant weer naar buiten gaan. Etalage TV faciliteert narrowcasting die bij uitstek geschikt is voor retailers.

Nieuwe ontwikkelingen zoals touchfolie zorgen dat u via uw etalage geïnteresseerden op een futuristische manier op hun wenken kunt bedienen. Zo kunt u uw website, webshop of database met productaanbod via het raam interactief ontsluiten. Een aanraaketalage leent zich ook prima voor registratie voor acties, wedstrijden of het verzamelen van nuttige informatie van potentiële nieuwe klanten.

 

Voor meer informatie over Etalage TV: 
Neem contact op voor meer informatie

Schermen

Small displays

ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN OM JE PRODUCTEN TE PROMOTEN

Narrowcasting is niet alleen inzetbaar voor schermen met gangbare formaten zoals 32”, 40” of soms wel 80” schermen. Juist ook de kleinere displays, zoals 10” of 22” schermen, zijn uitstekend geschikt voor specifieke content. Denk hierbij aan bijvoorbeeld schap schermen van 10” met content over een specifiek product of zet het in als digitaal schapkaartje.

Wil je een casing om een scherm voor bijvoorbeeld een leuke kidscorner? Ook hiervoor komen juist de kleinere schermen goed van pas.

Voor meer informatie over Small displays: 
Neem contact op voor meer informatie

Klein informatie scherm

Mediaspelers

Digital signage players

Easyscreen is geïntegreerd met stabiele en betrouwbare digital signage players. Daarbij draait easyscreen narrowcasting platform ook op de allernieuwste Samsung SOC, Samsung Tizen. Deze Samsung’s System On Chip (Samsung SOC) oplossing is een combinatie van een innovatief, professioneel Samsung smart signage display met een Samsung smart signage platform ineen. Net als de andere kwalitatieve players is deze stabiel, betrouwbaar en heeft een snelle laadtijd.

Mediaspelers

Heb je al een scherm? Kies dan voor onze HTML5 HD mediaspeler

Met de mediaspelers van IAdea haal je de toekomst in huis, deze krachtpatsers staan bekend om hun snelheid en betrouwbaarheid want ze zijn namelijk speciaal ontworpen voor narrowcasting. Omdat wij exclusief samenwerken met IAdea kunnen we jouw IAdea mediaspeler gunstig leveren en perfect instellen.

Wij stellen ‘m voor je in. Daarna sturen wij m’ op of installeren wij de speler persoonlijk bij jou op de zaak. Je bent er dus altijd 100% zeker van dat je mediaspeler correct is ingesteld en de easyscreen software volledig tot z’n recht komt.

Daarom IAdea:

 • Zeer robuust en uiterst betrouwbaar
 • Plug & Play: iedereen kan het (zelfs jij).
 • Ideaal in combinatie met easyscreen

Lees meer over IAdea mediaspelers

IADEA mediaspeler
Tizen narrowcasting display

Mediaspelers

Easyscreen draait nu ook op Samsung Tizen

Onze narrowcasting oplossing met de meeste features is vanaf nu geïntegreerd met Samsung’s meest innovatieve en krachtige nieuwe scherm met ingebouwde mediaspeler, Tizen.

Als een van de pioniers maken we in samenwerking met Samsung 1 geïntegreerde, krachtige oplossing: een combinatie van onze rijke narrowcasting software met uitgebreide features en mogelijkheden voor elk segment met de krachtige professionele displays van Samsung. Tizen is de 4e generatie van Samsung’s System On Chip (SOC) en overtreft de verwachtingen met:

 • een snelle laadtijd
 • een stabieler en sterkere performance
 • drie keer de animatie prestatie ten opzichte van eerdere modellen
 • HTML5 animatie ondersteuning

Voor meer informatie over Tizen: 
Neem contact op voor meer informatie