Narrowcasting

Narrowcasting binnen de kantoor en fabricage omgeving

Interne communicatie. Maar dan beter.

Toe aan een waardevolle aanvulling op je interne communicatie? Kies dan voor narrowcasting. Het is de sleutel naar betrokken werknemers. Echt waar. Recent onderzoek wijst uit dat goed geïnformeerde werknemers beter presteren en met plezier een extra steentje bijdragen aan je resultaten. Easyscreen.tv biedt je alle tools om je interne communicatie op orde te krijgen. Met weergaloze software waarmee je je eigen narrowcasting programma samenstelt. Met een paar schermen en enkele simpele drukken op de knop geef je je werknemers en bedrijfspresentaties de aandacht die ze verdienen.

Klantverhaal

CNB Bloembollen

“Mooie aanvulling op onze PR.” 

Bloembollenbemiddelingsbureau CNB heeft door het hele gebouw schermen hangen; bij de receptie, in het handelscentrum én in de kantine. “Je moet als bedrijf meegaan met de tijd. Met Easyscreen is dat heel makkelijk“, vindt pr- en communicatiemedewerker Diane Gortzak van CNB.

Bloembollen

De absolute snelweg naar betrokken werknemers

Team TV

Narrowcasting binnen je bedrijf: niet alleen bijzonder efficiënt, maar ook erg handig. Communiceer kerncijfers zoals targets, output en de omzet van je bedrijf realtime op meerdere locaties. Vul aan met bedrijfsvideo’s of koppel je narrowcasting systeem aan je bedrijfssoftware zoals Salesforce, SAP of Profit. Met Team TV maak je werknemers pas echt betrokken.

Lees meer over Team TV

Meeting TV

Juiste kamer. Juiste tijd. Juiste mensen. Easy.

Meeting TV

Maak korte metten met dubbel geboekte vergaderzalen, onoverzichtelijke vergaderschema’s of verloren bezoekers. Koppel agenda’s aan vergaderzalen en verras gasten met een welkomstwoord.

Lees meer over Meeting TV

Social op je schermen? Duimpje in de lucht!

Social Media TV

Geef je kantooromgeving een extra dimensie, koppel je sociale kanalen aan onze narrowcasting. Zo laat je zien wat je zegt op social en worden likes, shares en duimpjes een indicator voor je online succes.

Lees meer over Social Media TV
Social Media TV
Corporate template rol

Speciaal ontworpen voor jouw zakelijke omgeving

Corporate template rol

Creëer unieke content in templates die speciaal zijn ontworpen voor jouw zakelijke omgeving. Kies uit uiteenlopende templates zoals nieuws, bumper, agenda, Twitter of onze RSS feed template.

Eenvoudig beheer van verschillende schermen

Multilocaties

Meerdere schermen inzetten? Met Easyscreen.tv heb je totale controle over je narrowcasting systeem. Vanuit één overzichtelijk dashboard bepaal jij wat ze zien.

Multilocaties