Narrowcasting was nog nooit zo eenvoudig

Narrowcasting voor large scale retail

Met easyscreen kan je ook multilocaties bedienen en beheren. Je kunt één centrale playlist aanmaken voor alle vestigingen. Daarnaast kunnen de vestigingen, eigen lokale content aanmaken en programmeren.

 

Neem contact op voor meer informatie

Multilocaties
narrowcasting oplossingen

Easyscreen

Een product van Notice Branded Media

Wij verzorgen al jarenlang narrowcasting oplossingen voor grote merken nationaal en internationaal. Met de ervaring die we daarmee hebben opgebouwd hebben we dit platform ontwikkeld. Onze 3 labs, gespecialiseerd in tech, content en design, zijn samengekomen om deze software gebruiksvriendelijk, intelligent en aantrekkelijk te maken.

Lees meer over Notice

Deze klanten gingen u voor

Meer klantverhalen

Bekijk hun verhalen

groenteman
Bas de Groenteman

Een groentezaak met easyscreen

‘We zijn erg tevreden over de prijs/kwaliteitverhouding van easyscreen. De updates met extra informatie over producten en aanbiedingen zijn online in een paar klikken uitgevoerd. Vooral het bewegende beeld is een verrijking vergeleken met de foldertjes die we altijd printen.

Lees verder
Toyota
Toyota Nederland

116 dealers en 20 servicepunten met easyscreen

‘Wij gebruiken easyscreen bij 116 dealers en 20 servicepunten van Toyota Nederland. Bij alle verkoop- en servicepunten speelt een After Sales Programma bij de servicebalie. Dealers met showroom vertonen in hun koffiehoek ook het door Notice ontwikkelde Toyota TV.

Lees verder
Hudson's Bay
Hudson’s Bay

Hudson’s Bay kiest voor interactief entertainment

We zochten toegankelijk en verantwoord entertainment in de Kids Playzone van onze tien nieuwe warenhuizen. Een innovatieve, op maat gemaakte totaaloplossing die bovendien schaalbaar is.

Lees verder

Beheer je programma online op elk gewenst moment

Easyscreen is eenvoudig te bedienen vanaf je desktop, tablet of smartphone. Je kan dus altijd en overal inspelen op ad hoc gebeurtenissen. En waar en wanneer het jou uitkomt je programmering aanpassen en beheren.

Ontdek meer
Beheer je programma online

Goedkeuren van templates

Wordt er narrowcasting afgenomen voor meerdere locaties, waarbij elke locatie zijn eigen programma heeft? Keur als een main-user eerst de content van de sub-users goed voordat ze deze kunnen programmeren.

Goedkeuren van templates